Bij SpiritueleSieraden.com zijn we druk bezig geweest achter de schermen met de bouw van onze winkel. Een winkel die voor iedereen toegankelijk moet zijn, waar je 24 uur per dag terecht kan en een prachtig sieraad met een diepere betekenis kan kopen. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwerp en bouw van de website, de inkoop van nieuwe collecties en de bedrijfsprocessen zoals een snelle verzending en het waarborgen van ons kwaliteitskeurmerk.

Open staan voor liefde met kracht en (zelf)vertrouwen.

Daar staan wij voor.

Een frisse visie

De gehele uitstraling van onze nieuwe website is fris, modern en vooral gebruikersvriendelijk. De website laat zien wie we zijn, wat we doen en past uitstekend bij onze spirituele visie, namelijk het laten stralen van mensen door middel van onze producten. Zowel van binnen als van buiten. Open staan voor liefde met kracht en (zelf)vertrouwen. Daar staan wij voor.

We zijn nu live maar gaan achter de schermen door met zowel ontwikkeling van onze website, inkoop van prachtige producten, lanceren van nieuwe thema’s, onze sieraden in de markt zetten en meer. Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback enorm op prijs. Mailen kan naar info@spirituelesieraden.com