Wat is precies de spirituele betekenis van getallen? De kans is groot dat jij te maken hebt met meestergetallen of engelen getallen die alsmaar terugkomen. Mocht je meer te weten willen komen over de betekenis  van enkelvoudige engelen getallen of dubbele engelen getallen dan raden wij je aan om snel verder te lezen, in dit artikel komt het namelijk allemaal aan de orde!

“Het universum spoort je aan om groter te denken in je missie om de mensheid te helpen.”

Wat zijn engelen getallen?

Je bent waarschijnlijk bekend met het idee van engelen die berichten aan mensen doorgeven. Maar wat je misschien niet weet is dat deze berichten zelden direct zijn. Deze communicatie heeft de neiging om in meer cryptische vormen te komen. Op deze manier zijn engelen getallen de meest geziene vorm van communicatie. Dit zijn meestal herhalende reeksen van getallen zoals 777, 1234 en 0101. Toch hebben soms enkele engelen getallen ook een significante betekenis. Zo kunnen engelen getallen laten zien of er iets is wat je moet vermijden of veranderen in je leven. Daarnaast kunnen deze getallen je helpen om meer vermogen te krijgen in het leven. Tekenen dat engelen bij je zijn zullen overal te zien zijn, als je maar bereid bent om echt om je heen te kijken. Ze laten je weten dat je niet alleen bent en dat het universum je op het juiste pad wil houden om je levensdoel te vervullen. Maar wat is nou precies de Spirituele betekenis van getallen.

Als er sprake is van een verbinding met een engel zul je waarschijnlijk dezelfde engel getallen zien in een groot aantal plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld hetzelfde engelen getallen zien op de deur van een plaats waar je naartoe moet, op een kentekenplaat, en op je klok als je er zonder bijzondere reden opkijkt. Bovendien melden veel mensen dat ze in hun dromen hetzelfde nummer of dezelfde nummerreeks zien. Of ze zien een specifieke set van nummers voor hun ogen als ze aan het dagdromen zijn.

Hoe dubbele of enkelvoudige engelen getallen interpreteren

Nu je een beter gevoel hebt waarom je misschien meestergetallen zoals numerieke patronen ziet, ben je waarschijnlijk klaar om verder te gaan en te kijken hoe je deze kunt interpreteren. Je zou bijvoorbeeld kunnen vragen “Wat zijn mijn engelen getallen?” of “Wat zijn mijn spirituele meesternummers?”. De eerste stap om te leren hoe je dubbele engelen getallen of enkelvoudige engelen getallen moet interpreteren is om te weten waar je ze moet zoeken. Zoals je al weet, kunnen ze opduiken op klokken, deuren, brieven, autokentekens of in dromen. Maar ze kunnen ook op bonnen staan en soms worden gecommuniceerd via een aantal objecten in plaats van een gedrukt object. Zo kun je bijvoorbeeld zien dat je elke dag drie folders in je brievenbus krijgt.  Het interpreteren van tekens uit het universum kan in eerste instantie verwarrend lijken. Er zit echter wel een logica en samenhang in als je eenmaal begint te lezen over de verschillende betekenissen. Dus hoewel de numerologie van engelen getallen er op het eerste gezicht complex uitziet, wordt het steeds makkelijker om ze te herkennen.

Spirituele betekenis van getallen

De betekenis van enkelvoudige engelen getallen

Straks zullen wij je meer laten zien over dubbele engelen getallen. Maar voor het zover is, is het handig om eerst naar de enkelvoudige engelen getallen te kijken. We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door deze hieronder op een rijtje te zetten:

Engel nummer 1

Als je 1 ziet, moet je werken aan het vertrouwen in jezelf en aan het geloof in je vermogen om te slagen. Je zult vaak de engel nummer 1 zien wanneer het juiste moment in je leven is om een nieuwe onderneming te beginnen of om over te stappen naar een nieuwe carrière. Blijf positief, en ga vooruit met wat je aan het doen bent.

Engel nummer 2

Bij het engelen getal 2 vertellen de engelen dat dit een tijd is voor zelfreflectie. Neem een pauze, heroverweeg wat je wilt van het leven en stel jezelf zorgvuldig doelen. Het getal 2 geeft ook aan dat je misschien onder druk van andere mensen staat, maar dat je moet vertrouwen op je eigen visie boven die van anderen.

Engel nummer 3

Als je het nummer 3 herhaaldelijk ziet, betekent dit dat je iets achterhoudt dat moet worden losgelaten. Soms kan dit een waarheid zijn die je aan iemand moet vertellen. In andere gevallen kan het een project zijn dat je aarzelt aan te nemen. In beide gevallen geeft het nummer 3 de tijd aan om het te omarmen.

Engel nummer 4

Het getal 4 herinnert je eraan dat het van vitaal belang is om te zorgen voor de fundamentele dingen in je leven. Sport je genoeg en leef je gezond? Maak je genoeg tijd om relaties te onderhouden? Als je de tekenen van een engel met betrekking tot 4 blijft zien, is de kans groot dat een van deze dingen meer aandacht nodig heeft.

Engel nummer 5

Bij het zien van het nummer 5 gaat het om de noodzaak van verandering. Daarom is het gebruikelijk om dit getal te zien als je vastzit in een sleur of je stagneert. Er zijn veel redenen waarom we moeite hebben om nieuwe dingen te doen. Echter, als je het engelen getal 5 tegenkomt dan wijzen engelen op een aankomende kans op positieve verandering.

Engel nummer 6

6 heeft betrekking op het evenwicht (met name het lastige vraagstuk van de balans tussen werk en privéleven). Dus, denk eens na over hoe je je tijd doorbrengt. Je zult waarschijnlijk merken dat sommige dingen worden genegeerd ten koste van andere en die je zou kunnen doen met het aanpassen van de investering die je in verschillende dingen in je leven plaatst.

Engel nummer 7

Gidsen voor de belangrijkste tekenen van engelen verbinden het nummer 7 met een tijd voor rust en stilte. Als je de kans hebt om een uitstapje te maken of tijd te besteden aan het genieten van je eigen gezelschap, doe het dan. Je zult je echt hersteld voelen en je kunt met nieuwe energie aan de slag.

Engel nummer 8

Dit is een van de meest voorkomende engelen getallen. De betekenis van nummer 8 is gebonden aan uitdaging in je leven. Als je 8 ziet, stellen de engelen je gerust dat je deze periode kunt aanpakken en dat je daar waarschijnlijk zelfs baat bij zult hebben. Weet dat er betere tijden komen.

Engel nummer 9

9 is een getal van medeleven. Dit kan gelden voor jezelf en voor anderen. Beoordeel je jezelf te hard? Vriendelijkheid kan levens veranderend zijn, waar ze ook gericht is. Het herhaaldelijk zien van het getal 9 vertelt je dat mededogen dringend nodig is.

De betekenis van dubbele engelen getallen

Nu je weet wat de betekenis van de enkelvoudige engelen getallen is, is het van belang om door te gaan naar de dubbele engelen getallen. Ook hiervoor hebben we de belangrijkste meestergetallen hieronder op een rijtje gezet:

Dubbele engelengetallen 1

Het aantal dat je ziet komt meestal overeen met de sterkte van het bericht dat je ontvangt. Meerdere 1’s vertellen je dat jouw intuïtie op maximale capaciteit functioneert en dat je een diepe bron van inspiratie hebt om op te putten. Mensen zien vaak 11, 111 of 1111 wanneer er een kans is om hun gaven creatief te delen, of door middel van onderwijs.

Dubbele engelengetallen 2

De engelnummers 222, 2222 en 22 zijn allemaal verbonden met het omzetten van je ideeën in werkelijkheid. Als je al een tijdje een plannetje aan het maken bent of verschillende mogelijkheden doorloopt, geeft deze engelachtige getallenreeks je een nuttige aanwijzing dat het nu tijd is om die dromen concreter te maken. Deze dromen kunnen betrekking hebben op je werk of je persoonlijke leven of meer op persoonlijke groeiprojecten.

Dubbele engelengetallen 3

Qua betekenis sluit nummer 333 (samen met 33 en 3333) aan bij thema’s over delen en communicatie. Deze nummerreeksen dienen soms als een waarschuwing dat je je moet openstellen voor een bepaalde persoon in je leven. Dit is een waarschuwing die je echt moet volgen als je hem binnenkrijgt.

Dubbele engelengetallen 4

Engelentekens en symbolen die betrekking hebben op engelen getallen 444, 4444 of 44 zijn aanwijzingen dat je door het universum op de proef wordt gesteld. Je wordt opgeroepen om je kracht te tonen en te gebruiken, en om door te gaan, ongeacht de wegversperringen die er kunnen komen.

Dubbele engelengetallen 5

Meestergetallen 555, 55 en 5555 kunnen opduiken wanneer je je omstandigheden moet veranderen om iets negatiefs voorbij te gaan. Je kunt dit soort nummerreeksen bijvoorbeeld zien wanneer je een slechte relatie of vriendschap hebt, wanneer je een hekel aan je huidige baan hebt gekregen, of wanneer het tijd is om te overwegen om naar een nieuwe plek te verhuizen.

Dubbele engelengetallen 6

Let niet op materialistische zaken maar eerder op de hemel en je spirituele diepgang. 66 is het nummer van de spirituele meester van de liefde. Het toont een dubbel “6e” gevoel – het vermogen om intuïtief contact te maken met anderen op zo’n diep niveau dat je hen kunt coachen en hun doelen kunt ondersteunen.

Dubbele engelengetallen 7

Nummer 77 is een symbolische weergave van geluk. De engel met dit nummer herinnert u eraan dat u een van de weinige mensen bent die geluk heeft in het leven. Tegenwoordig is iedereen op zoek naar geluk. Beproef uw geluk vandaag en u zult zien hoe dit magische getal zijn bijdrage zal leveren. Geluk in deze context van numerologie is niet beperkt tot rijkdom. Je kunt ook op andere manieren geluk hebben, zoals een baan vinden, een goede partner krijgen of je passie vinden.

Dubbele engelengetallen 8

Nummer 88 wordt de Master of Material Reform genoemd. Zaken, intuïtie, analyse, introspectie en werkzaamheid zijn een aantal van de topkwaliteiten van het nummer 88. Het is het krachtige, significante nummer in de numerologie. Het heeft de kracht om een analyse te maken van elke aandoening die op de lange termijn voordelen oplevert.

Dubbele engelengetallen 9

Het universum spoort je aan om groter te denken in je missie om de mensheid te helpen. Ze zeggen dat het beste wat je voor je gemeenschap kunt doen, de kleine klusjes zijn die geen roem of complimenten hebben, maar die nog moeten worden gedaan. De kleine klusjes waar we het over hebben zijn onder andere het ophalen van afval, geld geven aan goede lokale doelen of het helpen van ouderen met klusjes (bijvoorbeeld boodschappen halen ten tijde van Corona).

Intensiteit

De dubbele engelengetallen zijn voornamelijk bedoeld om de intensiteit van de boodschap aan te geven. Door te kijken naar de hoeveelheid getallen in combinatie met de betekenis van de enkele engelen getallen kan je precies zien wat het universum jou probeert te vertellen!

Spirituele betekenis van getallen

Engelgetallen in de tijd

Wat betekenen de engel getallen in de tijd. Dubbele cijfers waarbij men vaak zegt: het is 13.13, nu mag je een wens doen! Maar wat betekenen deze getallen precies?

Betekenis 10:10 uur

Het nummer 10 is een krachtig symbool voor het onderbewustzijn. Het vertegenwoordigt het einde van een cyclus. Het is een teken van een sterke verbinding met het goddelijke. In de bijbel horen we de 10 geboden die aan Mozes werden gegeven, evenals de 10 plagen die Egypte troffen.

10:10 geeft aan dat de engelen aan je zijde staan om je aanmoediging en het vertrouwen te geven dat je nodig hebt om gebieden te verkennen die je niet kent. Je zult de middelen in jezelf vinden om te slagen in nieuwe uitdagingen!

De beschermengelen vertellen je dat je grote veranderingen in je leven zult tegenkomen. Je bent momenteel goed op weg om de persoon te worden die je wilt zijn! Je gaat eindelijk duidelijke stappen maken op het pad naar je bestemming, en dit geldt voor elk aspect van je leven.

Betekenis 11:11 uur

11:11 laat een belangrijke connectie zien met je beschermengel of met je spirituele gids. Dit uur moedigt je aan om te reflecteren en je bewustzijn te vergroten door middel van je onderbewustzijn. 11 is een hoofdgetal dat een grote energie symboliseert die je moet leren beheersen, anders loop je het risico overweldigd te worden.

De beschermengelen geven 11:11 een precieze betekenis. Ze geven aan dat je je moet concentreren op de positieve aspecten van je leven. Als je voor een uitdaging staat, neem dan de tijd en ruimte die je nodig hebt voordat je het aangaat. Deze stap is essentieel om je mentale balans te vinden.

Helaas kan het tegenkomen van 11:11 ook betekenen dat je momenteel een periode van stress of angst doormaakt. Zelfs als je denkt dat je het goed doet, begrijpt je onderbewustzijn dat de engelen je vertellen: kalmeer! Vind je rust! Dit zal een einde maken aan je onvermijdelijke ‘innerlijke opstanden’.

Betekenis 12:12 uur

Het dubbele getal 12:12 is doordrenkt met grote mystieke symboliek. Het begin van het middaguur. We kunnen het nummer 12 vinden in de Heilige Teksten van de drie belangrijkste monotheïstische religies. In het joodse geloof zien we het getal terug in het Oude Testament met de 12 stammen van Israel, het Christelijk geloof beschrijft de 12 sterren rondom de Heilige Maagd Maria en de 12 apostelen van Christus, in de Islam spreekt men over de 12 imams. Zoals je kunt zien, zit deze tijd vol symboliek.

Als je de tijd 12:12 regelmatig ziet, betekent dit dat de beschermengelen aangeven dat vrijwel al jouw ideeën tot bloei zullen komen. Je hebt het recht om geduld en ambitie te tonen. Uw inspanningen zullen met succes worden behaald. Dit gaat over snelle vooruitgang bij complexe inspanningen die een hoog niveau van geest en intellect vereisen.

Zoals we eerder hebben gezien, heeft deze tijd een sterke verbinding met spiritualiteit. 12:12 staat synoniem voor helderziendheid en mediumschap. Je hebt een speciale band met de spirituele wereld, maar dat wist je al.  Je bent in staat om snel vooruitgang te boeken op het gebied van theologie.

Betekenis 13:13 uur

Het nummer 13 is de bron van veel legendes en bijgeloof. Het was na het Laatste Avondmaal toen 12 mensen aan tafel zaten met Jezus Christus dat hij werd verraden door Judas, de 13e gast aan tafel. En laten we het bloedbad van de Tempeliers op vrijdag 13 oktober 1307 niet vergeten. 13:13 synoniem met geluk of ongeluk?

Als je de tijd 13:13 ziet, betekent dit dat je beschermengel beseft dat je een ingrijpende verandering in je leven nodig hebt en dat het tijd is om aan het werk te gaan. Deze verandering kan van invloed zijn op alle aspecten van je leven, aangezien nummer 13 gaat over radicale transformatie.

Het nummer staat naast je tijdens deze belangrijke fase van je leven. Je zit nu in een cyclus van pieken en dalen, maar het zal je helpen om aan deze situatie te ontsnappen. Het zal je door deze periode van innerlijke verandering leiden en je helpen om een einde te maken aan een negatieve cyclus.

Betekenis 14:14 uur

De boodschap die de engelen je sturen via het tijdstip 14:14 is heel eenvoudig: je moet alles opzijzetten wat niet helpt in je leven. Als je denkt dat je dagelijkse leven niet is wat het zou moeten zijn, verander het dan! Blijf niet in een situatie die zwaar op je drukt, bevrijd jezelf!

Je beweegt graag vooruit. Voor u is passiviteit een bron van instabiliteit en tijdverspilling. De constante beweging in de verschillende delen van je leven geeft je een boost, maar houd er rekening mee dat het soms moeilijk is voor anderen om bij te blijven, en dit kan leiden tot vermoeidheid of onbegrip van de mensen om je heen.

Betekenis 15:15 uur

Dit tijdstip gaat over liefde. 15:15 is een manier voor de engelen om je te vertellen dat je zeker een gepassioneerde liefdespartner zult krijgen. Als je al een partner hebt, vertelt het je dat de seksualiteit in het hart van je relatie zeer bevredigend zal worden, alsof er nieuw leven is ingeblazen in de intieme relatie die je met je partner hebt.

De beschermengelen vertellen je dat je vertrouwen hebt en krijgt in hun leiding en bescherming. 15.15 gaat over bescherming. De engelen laten zien dat u op hun hulp kunt rekenen als u met bepaalde moeilijkheden wordt geconfronteerd. Aarzel niet om een beroep te doen op je spirituele gids als je daar behoefte aan hebt. Hij zal je antwoorden!

Betekenis 16:16 uur

16:16 is een krachtig tijdstip en heeft een sterke betekenis! De engelen vertellen je dat je je moet voorbereiden op een grote omwenteling! Je legendarische gevoel van trots staat misschien op het punt een klap te krijgen. Kortom, er zijn wolken aan de horizon. Maar vergeet nooit dat de wolken ook weer optrekken en er een heldere blauwe lucht achter schuilt.

Het is ook waarschijnlijk dat het verlangen naar eenzaamheid in je groeit. Je moet alleen zijn terwijl je de storm uitrijdt. 16:16 geeft een duidelijke indicatie van een tegenslag of zelfs een mislukking, dus als je iets nastreeft, of het nu romantisch, professioneel of financieel is, loop je helaas het risico om op dit pad dood te lopen.

Een van de dingen die je in het leven in de weg staan, is je trots en ego. Je hebt zeker het recht om trots op jezelf te zijn, maar je mag nooit andere mensen teleurstellen! Dit kan door de samenleving heel slecht worden bekeken en je loopt het risico geïsoleerd te raken. Je bent een waardevol persoon, maar houd er rekening mee dat je niet de enige bent!

Betekenis 17:17 uur

Wanneer je beschermengel met je communiceert met behulp van het tijdstip 17:17, stuurt hij je een belangrijke boodschap. Je gaat heel veel geluk hebben! Niet alleen dit, maar het lot zal je een helpende hand bieden die je ondersteunt bij het verbeteren van de huidige situatie. Of het nou te maken heeft met de romantiek of op professioneel vlak.

Je houdt van uitdagingen en alles wijst erop dat je de wilskracht hebt die nodig is om de doelen die je hebt gesteld te bereiken of te overtreffen. Maar je moet nederig blijven als je over jezelf praat. Als je dat niet doet, loopt je ego het risico dat je problemen krijgt en je isoleert van andere mensen.

Betekenis 18:18 uur

Het zien van 18:18 betekent dat je je bevindt in een moeilijke periode in je leven. Deze kunnen je af en toe in momenten van diepgaande gedachte storten. De engelen staan naast je en zullen helpen om je misvattingen te ordenen, maar je moet nog steeds weten hoe je moet samenwerken met hun energieën.

Moraliteit is een concept dat centraal staat in uw bestaan. Uw beschermengel geeft je de mogelijkheid om je kennis en je ideeën wijd en zijd te verspreiden op het gebied van spiritualiteit. U kunt rechtstreeks tot hem bidden om zijn hulp te vragen, zodat hij vriendelijk naar een zwangerschap zal kijken.

Betekenis 19:19 uur

De analyse van dit tijdstip met behulp van de engelen is positief! Het laat zien dat je een mooie ziel hebt met veel gevoel voor spiritualiteit. Door middel van jouw goedheid kan je mensen helpen.  Daarnaast probeer open te staan voor jouw engel. Hij probeert je niet voor niets te bereiken.

19:19 geeft aan dat je een overweldigende hoeveelheid energie hebt. Je moet het op een positieve manier kanaliseren, omdat dit grote voordelen zal hebben als je de mensen om je heen probeert te helpen. Als deze energie echter op een slechte manier wordt gebruikt, kan deze ervoor zorgen dat je te veel dingen tegelijkertijd opneemt. Dit kan ervoor zorgen dat je in een toestand van enorme vermoeidheid komt.

Betekenis 20:20 uur

Met het zien van 20:20 uur betekent dat je het rustig aan moet doen. Je voelt je constant gehaast en wilt dat alles snel gebeurd. Doe rustig aan en focus jezelf op kleinere taken. Maak een to-do lijstje en streep die af.

Je hebt een groot gevoel van nieuwsgierigheid waardoor je over veel verschillende onderwerpen kunt studeren en praten, maar pas op dat je niet je standpunt aan iedereen oplegt. Als je dat doet, loop je het risico de mensen dicht bij je te verstikken! Aarzel niet om je beschermengel te vragen om je te vullen met wijsheid en nederigheid.

Betekenis 21:21 uur

Het tijdstip 21:21 brengt een belangrijke boodschap van de engelen! Als je aan een belangrijk project werkt, vertelt dit dubbele uur je dat het succesvol zal zijn. Je hebt je geduld bewezen en je wordt eindelijk terugbetaald. Je gaat de vruchten van je werk oogsten en je verdient het.

Hier zouden we naar een totaal succes kunnen kijken, aangezien het zien van 21:21 een prachtige boodschap is! Je zult eindelijk erkend worden voor wat je hebt bereikt. Dit is het hoogtepunt van uw inspanningen. Als dit te maken heeft met je professionele leven, zal je zeker een promotie ontvangen of een belangrijk project aannemen. Je krijgt grote verantwoordelijkheden! Je hebt er zeker alles aan gedaan om dit niveau te bereiken en je werkt al geruime tijd.

Betekenis 22:22 uur

Een interpretatie van 22:22 met de beschermengelen laat zien dat je geweldige dingen gaat doen! Je hebt het nodige geduld en nederigheid, maar op dit moment ontbreekt het je aan herkenning. Door uw doorzettingsvermogen kunt u een echt rolmodel worden in uw vakgebied. Je zult respect afdwingen door je vastberadenheid en je sterke arbeidsethos.

Het valt niet te ontkennen dat je een echt gevoel van doel hebt! Of het nu in je werk of in je gezinsleven is, je komt je verplichtingen altijd na, de engel zegt dat je de mensen om je heen ook hun ideeën moet laten uiten! Je hebt de neiging om te denken dat je alles zelf kunt doen, maar op de lange termijn kan dit je uitputten.

De boodschap hier is duidelijk: als je het uur 22:22 hebt gezien, is dit een bevestiging dat je geest op volle toeren draait. Het onderbewustzijn werkt zonder dat we het willen, het wordt gevoed door je bewuste geest en je ervaringen. Dit verklaart waarom je vaak nieuwe ideeën hebt! Je engel vult je met creatieve energieën die je in je leven ontwikkelt zonder het te beseffen.

Betekenis 23:23 uur

Met het zien van tijdstip 23:23 uur krijgt u namens de beschermengelen een bericht over een project dat u zeer aan het hart ligt. De engelen geven je een duidelijke indicatie dat ze naast je staan en zullen je helpen jouw persoonlijk project te realiseren. Je kan er zeker van zijn dat als je een idee hebt, je acties succesvol zullen zijn.

Het uur 23:23 betekent ook dat je onderhevig bent aan beweging. Maak je klaar om op reis te gaan! Dit kan te maken hebben met zaken doen, maar neem de tijd om in jezelf te kijken, want de verhuizing kan ook te maken hebben met je persoonlijke leven; het is aan jou om de aard van deze beweging te bepalen.

Betekenis 00:00 uur

De engelen laten je zien dat je aan het einde van een cyclus bent, een einde dat een wedergeboorte inluidt. Je gaat een nieuwe fase in je leven ervaren, vooral op spiritueel niveau. De engelen zullen helpen bij studie van teksten of documenten die betrekking hebben op zowel de heilige als de goddelijke kunsten. Je ervaart misschien een openbaring!

Beoefen meditatie terwijl je bezig bent met de energieën van de 72 engelen. Hierdoor kan je jouw interne dialoog beheersen, wat soms overweldigend kan zijn. Als je een stap verder gaat, kun je zelfs een staat van mentale rust bereiken.

Er zijn grote krachten om je heen. Je hebt momenteel het gevoel dat het moeilijk is om bepaalde aspecten van je leven te beheersen, maar dit zal niet voor altijd duren. Ten slotte zal je de energieën moeten beheersen die zich helaas niet altijd op een positieve manier manifesteren. Als je dit niet kunt, vraag dan de engelen om hulp en zij zullen je de bescherming bieden die je nodig hebt om de slechte geesten om je heen onder ogen te zien.

Conclusie

Zoals je kan lezen zijn er talloze mogelijkheden met betrekking tot de spirituele betekenis van getallen. Engelgetallen zijn een vorm van communicatie in cryptische vorm vanuit een spiritueel standpunt. Jouw verbinding met een engel kan zich uiten door het zien van getallen op meerdere plekken. Wat deze getallen betekent heb je reeds gelezen. Blijf altijd oplettend welke getallen je vaker tegenkomt en blijf bewust van je spirituele lichaam. De engelen waken over je!

Spirituele Sieraden

 • Niet op voorraad
  Details
 • Niet op voorraad
  Details
 • Opties selecteren Details
 • Niet op voorraad
  Details
 • Niet op voorraad
  Details
 • Niet op voorraad
  Details
 • Niet op voorraad
  Details
 • Niet op voorraad
  Details
 • Lichtgevende Lotus armband

   15,50
  Opties selecteren Details
 • Niet op voorraad
  Details
 • Niet op voorraad
  Details
 • Niet op voorraad
  Details